Semaforizarea inteligentă a Capitalei, în dezbatere publică. Câte noi intersecții ar urma să fie integrat

Caietul de sarcini pentru continuarea semaforizării inteligente a Capitalei a fost lansat marți în consultare publică, a transmis Nicușor Dan, edilul Bucureștiului.

Conform acestuia, obiectivul pentru următoarea perioadă este integrarea a 225 de noi intersecții în sistem, modernizarea din punct de vedere tehnologic a celor 260 de intersecții deja integrate și un centru modern de management al traficului rutier.

„Avem în lucru și vom finaliza în această vară lucrările la 59 de intersecții semaforizate, urmând ca la finalul proiectului să avem 544 de intersecții semaforizate moderne, integrate în noul sistem de management al traficului. Tot acest efort va contribui semnificativ la reducerea timpilor de așteptare în trafic din București”, a promis Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...