Serena Williams, mesaj ciudat? „Bun venit în clubul celor retrași”

Publicat: 17 sept. 2022, 00:03, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Serena Williams, mesaj ciudat? „Bun venit în clubul celor retrași”

După ce elvețianul Roger Federer a anunțat că se retrage din tenis a primit un mesaj considerat de către unii internauți drept ciudat, iar de alții drept îndreptățit: „Bun venit în clubul celor retrași”, i-a urat Serena Williams.

Serena a amintit că jucătorul fost numărul 1 mondial și a inspirat milioane de oameni, inclusiv pe ea. Și fotbalistul Lionel Messi a reacționat și l-a numit pe Federer un geniu.

Serena Williams a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de Roger Federer și mesajul: „Ai inspirat milioane şi milioane de oameni, inclusiv pe mine, şi nu vom uita niciodată. Te aplaud şi aştept cu nerăbdare tot ce vei face în viitor. Bun venit în clubul retraşilor. Şi mulţumesc pentru că eşti tu, Roger Federer”.

Tenismenul Andy Roddik, învins de Federer în 2009, într-o finală în 5 seturi la Wimbledon a glumit și a scris că pare a fi un moment bun pentru a începe antrenamentele pentru Wimbledon. „Mulțumesc pentru amintirile pe care le împărtășim, prietenul meu”, a completat americanul.

Iar fotbalistul Lionel Messi a scris despre tenismenul elvețian că a fost unic în istoria tenisului și un model pentru orice sportiv.

Fost numărul 1 mondial timp de 310 săptămâni și câştigător a 20 de titluri de Grad Slem, Roger Federer a anunţat că se va retrage din tenis după ce va participa, săptămâna viitoare, la turneul Laver Cup de la Londra.