„Servicii, HoReCa, cablaje, CIP-uri”: Ministrul Muncii, despre deficitul forței de muncă

În România este un deficit de 800.000 – 1 milion de angajați, iar cele mai mari cereri sunt în domeniul serviciilor, HoReCa, agricultură sau construcţii, a anunțat ministrul Muncii, Marius Budăi.

Întrebat, de asemenea, în ce zone sunt cele mai mari cereri, Budăi a explicat că în diferite domenii există solicitări.

Cum vor putea accesa românii măsurile de ajutor

Servicii, HoReCa, acum prin închiderea capacităţilor de producere în Ucraina, cablaje, CIP-uri şi ce se mai lucrează prin Ucraina, construcţii, agricultură”, a declarat Budăi

Marius Budăi a explicat cum vor putea accesa românii măsurile de ajutor în cazul în care nu au fost identificați acum în baza de date.

Astăzi am stat cu domnul ministru Boloş foarte multe ore ca să ne uităm exact, astfel încât să nu pierdem niciun euro din măsurile pe care le putem deconta acum din fondurile europene, să nu pierdem din vedere niciun cetăţean care are nevoie de sprijinul nostru.

Pentru că sunt foarte multe situaţii pe care trebuie să le prevedem în documentele care urmează. În majoritatea situațiilor vor scoate orice fel de birocrație”. 

1 COMENTARIU

  1. Ticăloșilor! Unde vă sunt acei directori de fabrici şi uzine? Directori care le explica clasei muncitoare cu subiect şi predicat că : Dacă nu vor să muncească pentru un venit minim garantat de stat…, mai sunt încă o sută de oameni care așteaptă disciplinat la poartă ca să le i-a locul.
    Salariul minim pe economie de doar 50 de euro-ieri, astăzi de doar 300 euro.
    Cât de mândru este să fi român, să muncești românește la o normă întreaga de 12/h?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...