Sfaturi de la ministrul Finanțelor. „Să vedem dincolo de masa de Paști”

Ministrul Finanțelor a fost întrebat de jurnaliști ce buget a alocat pentru masa de Paște, la ce dorințe a renunțat și ce nevoi a prioritizat, în condițiile în care, recent, i-a îndemnat pe români să fie mai cumpătați.

Adrian Câciu a evitat să răspundă, dar le-a recomandat românilor să cumpere doar ceea ce au nevoie și să aleagă produse românești.

N-am alocat încă un buget, nici n-am fost încă la cumpărături, este o întrebare care e pusă la toți miniștri. Îndemnul meu ar fi să folosim sau să cumpărăm produse românești și să căutăm să vedem dincolo de masa de Paști, în același timp să vedem ce e mai important de aceste sărbători”, a spus Câciu, potrivit Radio Europa FM.

Chestiunea cu renunțarea la dorințe

Ministrul a mai evidențiat că aceste sărbători, de fapt, ne spun să ne uităm din nou în ochii oamenilor cu care locuim, să ne aducem aminte că cel mai important e să fim aproape de ei.

Chestiunea cu renunțarea la dorințe este o chestiune de amânare sau de creare a unui plan. La mine chiar deviza este dacă ai un vis nu-l chema vis, numește-l plan și crează contextul să ajungi la el și dacă ai un coșmar nu-l numi coșmar, numește-l provocare și crează contextul să ieși din ea”, a punctat Adrian Câciu.

1 COMENTARIU

  1. Un tembel ca toti politicienii:la magistrati le-a dat 20 la suta in plus,la contributori au taiat,cica solidaritate,ei isi maresc iar salariile cu 25-30 la suta,ca lucreaza cu pnrr,(motive),urmeaza sa le platim ratele la casa la magistrati ca sunt saraci ,in timp ce lumea se spanzura ca nu are ce sa manance!stati ca vitele in grajd!la anul,pa timpul asta o sa alergati cainii,pisicii si sobolanii,ca o sa fie raritati!va meritati soarta primatelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...