Sfidare pe față la adresa monarhiei? Președintele Macron și soția au dat târcoale Londrei în adidași (FOTO)

Președintele Franței și soția au fost văzuți în Londra îmbrăcați office, dar în adidași! Mass media a început deja cu supozițiile, cu atât mai mult cu cât e prima oară cânsd sunt văzuți așa, mai ales în preajma unui asemenea eveniment de amploare precum funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Prima variantă luată în calcul de presa internațională este aceea că mai întâi cei doi s-au plimbat „ca turiști” și apoi s-au schimbat pentru funeralii. Cei doi au purtat ochelari de soare și pantofi de sport în timp ce se plimbau prin centrul Londrei, flancați de agenți de securitate, în timp ce priveau coada de oameni care așteptau să o vadă pe regină, înainte de ceremoniile funerare de azi (plimbarea cu pricina a avut loc ieri).

O parte a presei internaționale extrapolează și merge pe ideea că este de fapt un mesaj ascuns, o sfidare la adresa monarhiei britanice și anume că Macron nu ar da doi bani pe ea. Oricum ar fi, rivalitatea britanico-franceză este o temă rulată de veacuri.

Dar să vedem „faptele”, pe larg.

A mers „incognito” pentru a evalua starea de spirit a publicului britanic!

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa Brigitte au fost văzuți în Westminster plimbându-se „incognito” cu ochelari de soare și adidași în preajma cozii de la sicriul Reginei Elisabeta a II-a, înainte de a se schimba în ținută oficială pentru a vizita Westminster Hall, potrivit Daily Mail.

Macron, care rareori este văzut altfel decât în costumul său albastru caracteristic, a fost văzut într-o jachetă mai discretă, de culoare navy închisă, pantaloni gri cărbune și adidași negri, alături de soția sa, care s-a îmbrăcat într-un mod similar.

Presa franceză a relatat că acesta a mers „incognito” pentru a evalua starea de spirit a publicului britanic înainte de a se schimba înapoi în ținuta sa mai formală. Întrebarea care se pune, în caz că acesta este adevărul, e de ce a avut nevoie președintele Macron să evalueze starea de spirit a poporului britanic?!?

Tot ieri, președintele francez și soția sa au îmbrăcat apoi haine mai formale înainte de a o vizita pe regină la istoricul Westminster Hall.

După ce și-au prezentat omagiile regretatului monarh – în haine mai „formale”, e drept, , președintele francez și prima doamnă s-au alăturat regelui Charles și altor zeci de lideri mondiali și membri ai familiei regale pentru o recepție la Palatul Buckingham, unde i-au oferit noului rege o carte de fotografii care celebrează vizitele reginei în Franța.

content-image

content-image

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...