Sforarul șef de la Transporturi, Mîndrescu, își impune un nou director general la Aeroportul Otopeni

Publicat: 29 feb. 2024, 15:24, de Ion Teleanu, în Transporturi , ? cititori
Sforarul șef de la Transporturi, Mîndrescu, își impune un nou director general la Aeroportul Otopeni

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, a mai regizat un aranjament, prin faptul că a impus un nou director general interimar la Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Ca urmare a aranjamentelor „țesute” de către sforarul șef al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, care răspunde de domeniul aviației, Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) are de mâine un nou director general interimar. Este vorba de Gabriel Bulgaru, în prezent director tehnic la CNAB, din 3 iulie 2019, care-l va înlocui pe actualul director general interimar Sorin Radu Păun. Gabriel Bulgaru este susținut și promovat de sforarul șef Bogdan Mîndrescu și va avea un mandat de cinci luni, cu posibilitatea de prelungire cu încă două luni.

Noul director general al CNAB și-a dat licența, masterul și doctoratul la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași – Facultatea de Construcții și Arhitectură – Secția Căi Ferate, Drumuri și Poduri. Diploma obținută la master, în 1997, a fost în Infrastructuri pentru Transport și la doctorat, în 2009, în domeniul Ingineriei Civile.

De asemenea, mai trebuie precizat că Gabriel Bulgaru a mai lucrat la IPTANA SA, începând ca inginer în 1996, iar din 2017 a venit la CNAB ca șef de birou proiectare și infrastructură. PUTEREA a semnalat de mai mute ori că Aeroportul Otopeni a devenit feuda lui Bogdan Mîndrescu (https://www.puterea.ro/incredibil-aeroportul-otopeni-a-ajuns-feuda-vatafului-bogdan-mindrescu/), iar recent acesta a regizat un tun financiar de 28 de milioane de euro (https://www.puterea.ro/atentie-dna-gasca-mandrescu-tun-de-28-000-000-de-euro-la-aeroportul-otopeni/).