Sforarul „Vuitton” al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, s-a făcut de râs la Ambasada SUA

Publicat: 11 iul. 2024, 08:19, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Sforarul „Vuitton” al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, s-a făcut de râs la Ambasada SUA
Sforarul „Vuitton” al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, s-a făcut de râs la Ambasada SUA

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, a fost „pata de culoare” la recepția de pe 3 iulie 2024 de la Ambasada SUA la București.

Printre cei prezenți la recepția oficială dată de Ambasada SUA la București, pe data de 3 iulie 2024, s-a aflat și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu. Numai că aceasta nu a venit singur, ci însoțit de sforarul șef Bogdan Mîndrescu.

Însă, prezența sforarului șef de Transporturi a stânit rumoase și sictir în rândul invitaților la acest eveniment. De ce? Pentru că Bogdan Mîndrescu a fost îmbrăcat ca la o nuntă de fițe, cu maneliști, lipsind doar floarea din piept.

Sforarul șef al Transporturilor a ieșit în evidență prin faptul că a fost îmbrăcat într-un costum Louis Vuitton de vreo 5.000 de euro, cămașă de la aceeași firmă de vreo 400 de euro, o curea aceeași marcă de 800 de euro și pantofi, tot Louis Vuitton, de 2.000 de euro.

Practic, Bogdan Mîndrescu și-a etalat la ambasada SUA colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la renumita firmă, stârnind uimirea și dezgustul celor invitați.

Practic, cel mai șifonat după această recepție a ieșit Sorin Grindeanu, căruia i s-a reproșat prezența lui Bogdan Mîndrescu îmbrăcat într-o asemenea ținută, ca de nuntă, mai ales că la un asemenea eveniment cuvântul de ordine era și este decența. Ca atare, după o asemenea prezență, băieții cu ochii roată de la Transporturi, și nu numai, l-au „botezat” sforarul „Vuitton” pe Bogdan Mîndrescu!