Shakira, filmuleț făcut public pe rețelele sociale (VIDEO)

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel mondial, Shakira este și o mamă împlinită. Are doi copii superbi, iar Milan, fiul ei cel mare, pare să-i moștenească pasiunea pentru muzică, potrivit unui filmuleț făcut public pe rețelelele sociale.

Shakira are o relație cu fotbalistul Gerard Pique, căruia i-a dăruit doi copii – Milan și Sasha, de care este foarte mândră. Celebra cântăreață columbiană este foarte activă pe rețelele sociale și deseori face publice imagini inedite cu cei doi băieți ai ei. Astfel, de curând, ea l-a filmat pe Milan, în vârstă de opt ani, în timp ce cânta la pian. În videoclipul făcut public pe rețelele sociale, care s-a dorit a fi un concert dat în memoria Belei, Milan apare cântând la pian mai multe melodii clasice, între care The Cancan și Spanish Cabellero. ”Acest concert virtual este un mic omagiu adus de Milan dragei noastre Bela, care ne-a învățat pe noi, atât părinți, cât și copii, ce înseamnă iubirea, respectul și dedicarea pentru muncă”, a scris Shakira.

Un mic omagiu

În urmă cu câteva luni, cântăreața a făcut publice imagini inedite cu cei doi copii ai ei.  Mai exact, ea i-a filmat pe Milan (8 ani) și Sasha (6 ani) în timp ce se distrează pe single-ul lui J Balvin, „In Da Getto”. Filmarea a strâns peste 2 milioane de like-uri. Totodată, aceștia sunt pasionați și de surf, mama lor făcând publice mai multe imagini pe rețelele sociale în care apăreau pe placă. 

Milan și Sasha sunt copiii cântăreței columbiene cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué. Cei doi formează un cuplu din 2011.

Video aici: https://www.instagram.com/tv/CXgodkAAuPr/?utm_source=ig_embed

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole