Shanghai: Primele 3 decese associate Covid-19 înregistrate de la debutul carantinei

China a anunţat luni că în Shanghai au fost înregistrate trei decese asociate Covid-19. Sunt primele decese anunţate în mod oficial după plasarea în carantină, la sfârşitul lui martie, a capitalei economice chineze, relatează AFP.

Gigantul asatic a înregistrat în mod oficial doar 4.641 de morţi de la începutul pandemiei, de coronavirus.

Primăria din Shanghai precizează într-un comunicat postat pe reţele de socializare, că este vorba despre trei morţi în vârstă, care sufereau de comorbidități.

China a anunţat ultmele două decese la jumătatea lui martie, în provincia Jilin (nord-est), la frontiera cu Coreea de Nord.

Zeci de mii de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus sunt anunţate zilnic în Shanghai, oraș care în prezent este plasat în carantină.

Cei 25 de milioane de locuitori ai oraşului au fost plasaţi în carantină de sfârşitul lui martie, iar mulţi dintre ei se plâng de probleme de aprovizionare cu alimente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...