Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer, crede într-un miracol!

Publicat: 02 feb. 2024, 22:54, de Magda Marincovici, în LIFESTYLE
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer, crede într-un miracol!
foto: The Daily Beast

Shannen Doherty, starul din ”Beverly Hills 90210”, a vorbit, recent, în podcast-ul ”Let’s Be Clear” despre un miracol legat de noul tratament contra cancerului.

”După patru încercări, nu am văzut diferența și toată lumea dorea să schimb tratamentul, dar eu mi-am spus că trebuie să-l duc mai departe. Dar la al șaselea sau al șaptelea tratament, am constatat că bariera hemato-encefalică a fost străpunsă. Oare e un miracol? Pentru mine pare  un miracol”, povestește actrița.

Se știe că bariera hemato-encefalică poate împiedica medicamentele să ajungă la creier pentru a distruge celulele canceroase.   

Actrița în vârstă de 52 de ani nu a oferit prea multe informații despre  acest tratament. Totuși, a declarat că succesul acestei terapii ar putea depinde de ”intervenția lui Dumnezeu”.

Shannen Doherty a fost diagnosticată în 2015 cu cancer la sân. Doi ani mai târziu, actrița a anunțat remiterea bolii, iar în 2020 a primit al doilea diagnostic de cancer mamar, de această dată în stadiul 4.

În noiembrie 2023, ea anunța că boala a atins sistemul osos.

„Fiecare zi este un cadou. Medicina progresează, astfel încât mai există speranță. Tot ce pot face este să trăiesc în fiecare zi pe cât posibil pozitiv, cu multă speranță”, spune actrița.