Și-a aruncat iubita la lupi pentru că femeia nu i-a spus câți ani are

Ies la iveală detalii terifiante despre crima din Prahova, care a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni. Un tânăr de 25 de ani este acuzat de procurori că şi-a sugrumat iubita, iar apoi i-a aruncat trupul într-o prăpastie, ca să o devoreze lupii. Părţi din corpul ei au fost găsite prin toată pădurea.

Pe data de 25 septembrie, tânărul de 25 de ani din Prahova şi-a luat iubita la o plimbare cu maşina, spre Ploieşti. A aflat că femeia îl minţise cu privire la vârsta ei reală, dar şi că avea doi copii, din alte relaţii.

Femeia avea 35 de ani, dar îi spusese iubitului ei că are 28, iar asta l-a înfuriat pe bărbat. Între ei s-a pornit o ceartă, iar bărbatul şi-a ieşit din minţi. A oprit maşina într-o pădure şi şi-a luat iubita la pumni. Apoi, a omorât-o.

„I-a aplicat victimei două lovituri cu pumnul în zona cervicală, după care a cuprins-o cu palmele în jurul gâtului, sugrumând-o şi eliberându-i corpul după ce aceasta a rămas inertă, realizând că a ucis-o”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Înainte să plece, bărbatul a aruncat corpul iubitei sale într-o râpă, sperând să îl mănânce lupii.

La câteva zile după crimă, familia fetei a declarat-o dispărută, întrucât nu mai răspundea la telefon. Tot atunci, poliţiştii au început să-l ia la bani mărunţi pe prietenul ei, considerat suspect încă din prima secundă.

Bărbatul s-a încurcat de mai multe ori în declaraţii, iar procurorii au reuşit să obţină de la el mărturisirea crimei. Individul i-a condus pe poliţişti la locul crimei, iar imaginile de acolo erau desprinse dintr-un film de groază: bucăţi din trupul femeii erau împrăştiate prin toată pădurea după ce animalele sălbatice, lupi şi urşi, au muşcat din ea.

„În urma efectuării cercetării la faţa locului au fost identificate mai multe ramăşiţe de cadavru, respectiv: coapsă gambă şi picior drept, bazin, coloană vertebrală lombaro-sacrală şi femurul stânga, craniul şi scalpul victimei”, spun procurorii în referatul de arestare.

Criminalul riscă să stea 25 de ani în închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...