Și-a dus fiul la un centru de testare Covid în portbagajul maşinii! Mama se temea să nu se îmbolnăvească

O mamă din statul Texas și-a dus fiul în vârstă de 13 ani la un centru de testare. De teamă să nu se infecteze cu Covid-19, femeia și-a închis copilul în portbagajul mașinii.

Copilul fusese depistat pozitiv la un prim test. Poliția a fost alertată, iar femeia de 41 de ani a fost arestată, iar ulterior eliberată pe cauțiune.

Sarah Beam a mers la stadionul Pridgeon din Houston unde poţi face un test COVID-19 fără să cobori din maşină. Ea i-a explicat persoanei care gestiona centrul de testare că a venit pentru fiul ei, care a fost pozitiv la un test COVID-19 anterior, dar că a preferat să-l transporte în portbagaj pentru a nu risca să fie contaminată, notează AFP. O angajată a centrului a cerut să-l vadă pe adolescent şi apoi a precizat că nu i se va face niciun test dacă acesta nu va sta pe bancheta din spate a vehiculului.

Poliţia, alertată de angajată şi pe baza imaginilor înregistrate de camerele video de supraveghere, a arestat-o sâmbătă pe profesoara Sarah Beam, bănuită că a pus în pericol viaţa copilului. Ea a fost eliberată duminică pe o cauţiune de 1.500 de dolari.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost până de curând profesoară la un liceu în Houston, dar în prezent se află în concediu administrativ, mai scrie sursa citată de Agerpres. Autorităţile judiciare nu au precizat când va fi audiată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole