Și-a omorât iubita pentru că aceasta voia să schimbe postul TV

Publicat: 20 dec. 2021, 12:45, de Laura Macovei, în Orașul meu , ? cititori
Și-a omorât iubita pentru că aceasta voia să schimbe postul TV

Tragedia s-a petrecut în Iași, unde un bărbat și-a omorât iubita pentru că îi cerea să schimbe postul TV la care se uita.

În urma celor întâmplate, bărbatul a fost condamnat la șase ani de închisoare și trei ani nu are voie să intre în localuri în care se servește alcool.

Crima s-a petrecut pe 10 martie, după ce bărbatul s-a întors de la serviciu și a băut cu fratele său până a venit acasă și iubita lui, scrie Ziarul de Iași.

Noaptea, cei doi s-au retras în dormitor, unde el a a deschis televizorul și a început să se uite pe un post TV care nu era însă și pe placul iubitei, care a început să-l înjure și să-l amenințe că-l va părăsi.

La un moment dat, el a lovit-o cu cotul, dar pentru că femeia continua să-l certe, a prins-o de păr și a lovit-o cu fruntea de tăblia patului de mai multe ori, apoi a lovit-o cu pumnii și s-a culcat.

Dimineață a lăsat-o în pat și a plecat la muncă, iar când s-a întors acasă a găsit-o tot întinsă, galbenă la față și cu buze maronii, fără să-i răspundă când a strigat-o. Aceasta era decedată.