Simona Halep a postat imagini din „săptămâna de miere”. Ea și Toni Iuruc sunt în vacanță

Publicat: 20 sept. 2021, 15:40, de Mihaela Verdes, în SPORT , ? cititori
Simona Halep a postat imagini din „săptămâna de miere”. Ea și Toni Iuruc sunt în vacanță

Simona Halep a postat primele imagini cu ea și proaspătul ei soț, din „săptămâna de miere”. Ea și Toni Iuruc au evadat pentru câteva zile în Turcia, la Bodrum. Cei doi au făcut cununia civilă săptămâna trecută. Campioana noastră nu are prea mult timp liber. Pentru ea urmează turneul de la Indian Wells, care este programat în perioada 6-17 octombrie. Pe 2 octombrie este programată plecarea în SUA.

Simona Halep a postat, pe contul de Instagram, primele imagini din vacanță.

Locul în care se relaxează Simona Halep și Toni Iuruc după cununia civilă a fost dezvăluit de o campioană olimpică. Canotoarea Simona Radiș a postat o fotografie alături de Simona Halep la aeroport. ”Ce coincidență. Același nume, același avion”, a fost postarea medaliatei cu aur de la Tokyo, care se îmbarcase în avionul cu destinația Bodrum, Turcia.  

Simona Halep anunțase mica vacanță. Va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin, pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc, a mai spus Simona Halep.

Întrebată dacă familia Halep-Iuruc se va mări în următorii 2-3 ani cu un copil, jucătoarea a răspuns râzând: Dacă joc tenis, nu are cum„.