Simona Halep, despre copii: Mai pot aştepta puţin

Fostul lider WTA Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru tennismajors.com, că a fost pe punctul de a se retrage din activitate în 2021, după accidentarea din cauza căreia a lipsit de pe teren câteva luni.

Halep a spus că s-a gândit că se va retrage la 30 de ani, dar după vizita sa la Academia Patrick Mouratoglou şi angajarea francezului ca antrenorul său acum este din nou motivată şi vrea să mai câştige trofee.

“Am crezut la 30 de ani că termin şi am fost aproape de asta în acest an. De fapt şi anul trecut, după accidentare. La începutul anului 2022 eram un pic mai bine, dar încă nu eram prea încrezătoare, aşa că m-am gândit că ar putea fi ultima perioadă în care pot juca tenis. Însă apoi am descoperit această academie, am descoperit ceva, motivaţia a revenit. Văzându-i pe copii aici făcând tot ce este posibil ca să fie în top, mi-am revenit. Aveam nevoie de asta, să văd asta la alţi oameni, la copii”, a afirmat Simona Halep.

Ea a menţionat că accidentarea din 2021 i-a afectat puternic încrederea de sine.

“Nu credeam că voi reveni la acelaşi nivel după accidentare, pentru că lipsiseam patru luni. Am avut mari probleme anul trecut. În plus, m-am gândit că 30 de ani este o vârstă bună pentru retragere. Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere la care nu vreau să renunţ”, a adăugat sportiva.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole