Simona Halep s-a vaccinat cu rapelul cu două zile mai devreme. Cum se simte aceasta

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, la plecarea în SUA la turneul de la Miami, că a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului i-a fost administrată cu două zile mai devreme decât era programată şi că nu a avut nicio reacţie adversă.

Sunt mai liniştită, am şi făcut virusul, aşa că mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în America. A fost o pauză destul de lungă, dar m-am simţit bine acasă. Am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate problemele fizice. Abia aştept să joc câteva meciuri. Sper să joc bine. Nu am avut reacţii adverse la rapel, n-am avut nimic, m-am bucurat că nu am avut nimic pentru că am avut ceva emoţii înainte, dar n-am simţit nimic. Rapelul l-am făcut cu două zile mai devreme. Am întrebat dacă e vreun risc sau e greşit şi au spus că nu, că între 19 şi 21 de zile poţi să-l faci. Şi l-am făcut”, a spus Halep, potrivit news.ro.

Ea a adăugat faptul că se bucură pentru Monica Niculescu, noul căpitan al echipei României.

Mă bucur tare mult că pot să merg la FedCup şi pentru Moni. Mă bucur tare mult pentru ea şi sper să facem o treabă bună. Nu este colaborare, eu sunt jucător, iar ea este căpitan. Ea va decide tot ce ţine de echipă. Eu o să joc şi extra dacă e nevoie”.

Românca a avut coronavirus toamna trecută, însă forma bolii a fost una ușoară. Sportiva și-a anunțat încă de anul trecut intenția de a se vaccina.

Citește și:

Mai multe articole...

Cele mai citite articole