Simona Halep: Operație la nas pentru că respira greu și cu această ocazie a făcut și o intervenție estetică

Simona Halep a anunțat pe contul ei de Instagram că luni a fost operată la nas, deoarece respira greu în timpul nopții, și cu această ocazie a făcut și o operație estetică.

„Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației.

Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție estetică. Mulțumesc! Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe teren!”, a scris  Simona Halep pe contul ei de instagram.

Dr. Daniel Popescu este medic primar de chirurgie plastică și reconstructivă. Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, 9 ATP, a făcut anunțul despre aceste operații la doar patru zile de la divorțul de Toni Iuruc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...