Simona Halep s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo și ratează principalul său obiectiv din 2021

Simona Halep s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentării suferite la Roma. Cea mai bună jucătoare de tenis din România, ratează astfel principalul său obiectiv din 2021, o medalie olimpică.

După ce nu a putut participa la Roland Garros și Wimbledon, Simona Halep este obligată să se retragă și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde turneul de tenis era programat în perioada 24 iulie-1 august.

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a anunțat că Simona Halep va absenta de la Jocurile Olimpice, din cauza aceleiași accidentări la gambă.

„Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a declarat Mihai Covaliu, la TVR.

Simona Halep a abandonat în meciul cu Angelique Kerber în turul 2 al turneului de la Foro Italico. Aceasta conducea cu scorul de 6-1, 3-3, când a suferit o accidentare la gamba piciorului stâng.  Din cauza accidentării, Halep a abondant la Roland Garros, Bad Homburg și Wimbledon.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...