Simona Halep știe de ce o urăște Serena Williams

Simona Halep reacționează după mesajul americancei Serena Wiliams, postat pe rețelele sociale imediat după suspendarea primită de româncă în cazul de dopaj.

„Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a declarat Halep într-un interviu acordat Front Office Sports.

Simona Halep răspunde astfel jucătoarelor care au atacat-o în ultimele zile – Serena Williams, Nicole Gibbs, Eugenie Bouchard sau Danielle Collin.

„Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a spus Simona Halep.

Printre jucătoarele care au reacționat cel mai repede la anunțul suspendării de patru ani primită de Halep se află Serena Wiliams. Mesajul ei postat pe Facebook – „8 este un număr mai bun” a dat naștere la o grămadă de interpretări.

Cel mai probabil, Serena face aluzie la finala pierdută categoric la Wimbledon (în 2019, scor 2-6, 2-6) împotriva Simonei Halep. Românca i-a spulberat atunci visul americancei de a obține 8 titluri pe iarba londoneză și cel de-al 24-lea în total, ceea ce i-ar fi permis să o egaleze pe legendara Margaret Court.

De asemenea, nu este exclus ca Serena să fi vrut să sugereze faptul că o suspendare de 8 ani în loc de 4 ar fi fost mai potrivită în cazul de dopaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...