Simona Halep vrea să se vaccineze împotriva coronavirusului: anunțul Ministerului Sănătății

Cea mai bună jucătoare de tenis din lume, Simona Halep, se va vaccina împotriva coronavirusului, a anunțat Ministerul Sănătății.

„Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală. <Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie>, a spus Simona. Cu toţii noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile şi oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, a arătat ministerul.

Simona Halep a contractat virusul la finalul lunii octombrie 2020. Ea va pleca în această lună la Melbourne, pentru a participa la Australian Open, primul grand slam al anului, programat între 8 şi 21 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...