Singurul oraș din România unde vechiul primar a participat la învestirea succesorului

Președintele USR, Dan Barna, a declarat vineri după învestirea în funcție a primarului Dominic Fritz, că Timișoara este singurul oraș din țară unde vechiul primar a participat la învestirea succesorului, ceea ce denotă civilizație și normalitate în transferul de putere.

Fostul primar al orașului Timișoara, Nicolae Robu, i-a înmânat însemnele orașului, cheia, stema și drapelul, precum și un portofoliu al biblioraftului cu documentele primariei.

„In Timișoara este primul loc unde vechiul primar a venit la depunerea de juramânt a noului primar, ceea ce da un mesaj de civilizatie si de normalitate in ceea ce înseamna trasferul mandatului pe mai departe. Este ceva inedit, am apreciat foarte mult ceremonia, Dominic a intrat deja in activitate (…)”, a afirmat Dan Barna.

Dominic Fritz este de astăzi primarul în funcție al Timișoara, El a spus că urmează o perioadă grea, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus, însă are încredere în spiritul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...