Sinucisă și închisă în portbagajul mașinii

Potrivit publicației Prima Biella, o româncă măritată cu un italian, Violeta Ana Nica, rezidentă în localitatea Biella din provincia cu același nume, situată în regiunea Piemonte, a fost găsită moartă în portbagajul mașinii sale parcate în fața unui supermarket din localitatea Desenzano del Garda.

Conform medicilor legiști, femeia, în vârstă de 40 de ani, s-a sinucis prin îngurgitarea unei cantități mari de medicamente. Desigur, e un pic straniu să se închidă, după ce a înghițit atâtea pastile, în portbagajul mașinii personale. Însă, anchetatorii susțin ferm că e vorba despre o sinucidere.

Practic, pe de-o parte, femeia a dispărut la sfârșitul lunii iulie. Și familia a anunțat dispariția sa, fără să știe alte amănunte. Pe de altă parte, lumea care trecea pe lângă mașina parcată la supermarket, a început să facă reclamații despre mirosul îngrozitor care venea dinspre aceasta.

Așa se face că polițiștii au spart prin mijloace proprii mașina și au dat de cadavrul intrat în stare de putrefacție al femeii dispărute. Din primele investigații s-a concluzionat că decesul a survenit cu cel puțin 10 zile în urmă. Cadavrul a stat închis în portbagajul mașinii, fără să știe cineva că e acolo. Descompunerea rapidă s-a produs din cauza faptului că a stat într-un spațiu mic și a temperaturilor ridicate de vară.

De ce s-a sinucis românca? De ce s-a ascuns în portbagajul mașinii, ca să moară singură? Se temea că ar putea să fie salvată și nu voia? E, în fond, o sinucidere? Acestea, dar și altele, sunt întrebări la care anchetatorii încearcă să răspundă. Deocamdată, nu se cunosc circumstanțele care au dus la sinucidere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole