Șoc după arestarea lui Bădălău: Șeful Curții de Conturi a României, Mihai Busuioc, are trepidații

Arestarea pentru 30 de zile de către DNA a baronului PSD, Niculae Bădălău, a produs un șoc uriaș în județul Giurgiu și nu numai, fapt pentru mai mulți șefii de instituții publice au început să intre în trepidații, printre care și președintele Curții de Conturi a României, Mihai Busuioc.

Primarii din Giurgiu s-au bulucit la nunta fiicei lui Bădălău

Faptul că ieri vicepreședintele Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României, Niculae Bădălău, a fost arestat pentru-dare de mită, în formă continuată și trafic de influență, a generat stupoare în rândul primarilor din județul Giurgiu.

De ce? Pentru că aproape nu există primărie din acest județ care să nu fi avut lucrări de alimentare cu apă, canalizare sau drumuri derulate de firmele familiei Bădălău. Și la ora actuală mai sunt o mulțime de lucrări derulate de firmele familiei Bădălău.

O dovadă că foarte mulți primari sunt prinși în hora afacerilor derulate de firmele lui Bădălău a fost expusă cu mare tam tam la nunta din mai anul a acesta a fiicei baronului giurgiuvean, Sabina Bădălău.

La acea nuntă fastuoasă au fost prezenți peste 500 de invitați, printre care și vreo 25 de primari din județul Giurgiu.

Busuioc, invitatul de onoare al lui Bădălău

De asemenea, la nunta fiicei lui Bădălău au fost prezenți și o serie de colegi ai acestuia de la Curtea de Conturi a României, în frunte cu președintele Mihai Busuioc.

De fapt, între Bădălău și Busuioc există o relație de prietenia mai veche încă de pe vremea când șeful Curții de Conturi a României era secretarul general al Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...