UPDATE: Șofer carbonizat într-un Mercedes, în parcarea unui supermarket din Arad (VIDEO)

Publicat: 29 mai 2021, 08:58, de Cezar Amariei, în ACTUALITATE , ? cititori
UPDATE: Șofer carbonizat într-un Mercedes, în parcarea unui supermarket din Arad (VIDEO)

O persoană a cărei sex nu a putut fi inițial precizat, din cauza carbonizării, a fost descoperită sâmbătă dimineață într-un Mercedes ce a luat foc în parcarea unui supermarket Profi din Arad (foto aradon.ro).

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri care au găsit autoturismul arzând. Incendiul a fost stins în primele 15 minute. În interiorul mașinii s-a găsit o victimă, conform reprezentanților ISU Arad.

Din cauza incendiului și a deteriorării victimei, nu s-a putut stabili cu siguranță dacă e bărbat sau femeie. Alte victime nu sunt”, a spus George Pleșca, de la ISU Arad.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean a anunţat ulterior că maşina a fost incendiată, iar victima este un bărbat de 66 de ani, din Arad, care locuia în zonă.

Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, a transmis IPJ.

Conform sursei citate, „conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta„.

Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.