Șofer filmat pe contrasens pe Autostrada Constanța – București. Rula cu 120 km/oră (VIDEO)

Un șofer a fost filmat în timp ce rula cu peste 120 km/oră pe contrasens, pe Autostrada Constanța – București. Individul a fost filmat de un alt șofer, care a și sunat la Poliție. Momentul surprins pe Autostrada Constanța – București a ajuns apoi pe rețelele sociale.

Șoferul care circulă pe contrasens, pe A2, a fost filmat chiar în prima zi din 2023. În imagini se vede cum autoturismul rulează cu viteză mare, iar la un moment dat întâlnește o altă mașină, care circula regulamentar.

Momentul surprins pe Autostrada Constanța – București a ajuns apoi pe rețelele sociale, pe grupul de Facebook „Info Trafic A2 și Constanța”.

„Avea 120 km/oră. Am sunat la 112, am dat detalii de loc, la ce kilometru”, a scris într-un comentariu la postare Mihai Stan, cel care a filmat întreaga scenă.

„M-am intersectat cu el! Am apucat să îl claxonez. Eram pe banda 1, el circula pe contrasens pe banda 2, fără niciun stres. Avea viteză peste 100km/oră. Am sunat imediat la 112 și mi-au spus că mai aveau o sesizare. Sper să primească ceea ce merită!”, a completat Marian Mocanu, potrivit ct100.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...