Șoferul fostului ministru Nicolae Bănicioiu, accident grav în parcare la Mall Băneasa (Video)

Accident incredibil pe o alee din parcarea Mall Băneasa din București, în care a fost implicat șoferul fostului ministru Nicolae Bănicioiu. Trei SUV-uri de lux, cu o valoare totală de circa 300.000 de euro, și un Volkswagen Golf V de 20 de ani s-au făcut pur și simplu praf. 

Incidentul a devenit viral pe rețelele de socializare, unde a fost postat un film în care se observă cum un Range Rover (preț de pornire nou de cca. 140.000 €), un Range Rover Sport (preț de pornire nou de circa 100.000 €), un Porsche Macan (preț de pornire nou de aproximativ 75.000 €) și un Volkswagen Golf V de aproape 20 de ani vechime se ciocnesc pe una dintre aleile din parcarea Mall Băneasa, potrivit newsweek.ro.

Range Rover-ul negru aparține fostului ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu, potrivit informațiilor obținute de Ziarul Puterea.

La acest moment, nu sunt cunoscute încă cauzele oficiale accidentului. Un lucru este cert, însă: una sau mai multe dintre mașinile implicate au avut viteză cu mult peste limita legală.

Nicolae Bănicioiu a fost ministrul Sănătății în Guvernul Ponta 3 și ministrul Tineretului și Sportului în Guvernul Ponta 2.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...