Sorana Cîrstea a ratat calificare în optimile US Open

Sorana Cîrstea a ratat calificarea în optimile de finală ale US Open după un meci decis în tie-break, pierdut în fața Karolinei Muchova (Cehia). Sorana Cârstea a ratat trei mingi de meci în tie-break.

După un prim set câștigat de Muchova, 6-3, Sorana a revenit și a câștigat setul doi cu 6-2. A reușit să înceapă și setul al treilea în forță, dar a picat spre final, iar Muchova a revenit pentru a duce meciul în tie-break.

Cîrstea a intrat din nou bine în joc, reușind un 4-0 și a avut și trei mingi de meci, dar nu a reușit să le fructifice. Muchova a revenit incredibil pe final și a câștigat tie-breakul 9-7.

Sorana Cîrstea, 30 de ani, este numărul 77 WTA, dar va urca după meciurile de la US Open. Cehoaica Karolina Muchova, 24 de ani, este numărul 26 WTA și era favorită în fața româncei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...