Sorin Cîmpeanu, consiliat de useristul, garantat de Abramburica, care vine cu cățelul la birou

După ieșirea USR de la guvernare, premierul Florin Cîțu l-a demis de la Ministerul Educației pe secretarul de stat Radu Szekely propus și susținut de USR-PLUS, dar, surprinzător, ministrul Sorin Cîmpeanu l-a menținut consilier în echipa sa.

Consilierul bun la plimbatul cățelului prin ministerâ

Traseistul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, l-a menținut consilier în echipa sa pentru „curajul de a spune ce gândește fără sa-i pese dacă e sau nu “în linie” cu restul, nefiind “încărcat” de acea autosuficiență atât de dăunătoare în orice domeniu”.

Ca atare, după ce a ajuns consilier al lui Sorin Cîmpeanu a început să devină foarte vocal în mediul online emițând diverse judecăți de valoare extreme de controversate.

Numai că, Radu Szekely este el un personaj controversat provenit din Sibiu care a fost adus în Ministerul Educației de către pesedista Ecaterina Andronescu în ultimul ei mandat în fruntea acestui minister.

Acesta a fost șeful de cabinet al Abramburicăi și, ulterior, în cabinetul Cîțu a fost impus de USR-PLUS pe funcția de secretar de stat la Ministerul Educației. Însă, ceea ce se știe mai puțin, este că Radu Szekely a venit și vine cu un cățeluș la biroul său de la minister și zilnic iese cu câte o colegă în curtea interioară să plimbe patrupedul (vezi FOTO). Incredibil, dar adevărat!

2 COMENTARII

 1. Amazon va plăti 500.000 de dolari pentru că nu distribuie datele Covid.

  Pfizer este de acord să lase alte companii să-și producă pilula COVID-19

  Iată cinci sisteme de sănătate care au lansat fiecare o nouă inițiativă de inteligență artificială în noiembrie:

  – Universitatea Johns Hopkins din Baltimore a primit 20 de milioane de dolari de către Institutul Național pentru Îmbătrânire pentru a dezvolta dispozitive AI care să îmbunătățească sănătatea adulților în vârstă și să-i ajute să trăiască mai independent.

  – Spitalul de copii St. Jude din Memphis, Tennessee, a încheiat o înțelegere pentru a partaja datele de identificare ale pacienților cu dezvoltatorul platformei de procesare a imaginilor medicale IQ-AI Limited. Conform acordului, St. Jude va oferi companiei de inteligență artificială acces la seturi de date de imagistică pediatrică pentru a fi utilizate în dezvoltarea tehnologiei sale brevetate AI, numită IB Zero G.

  – Cercetătorii de la Cleveland Clinic au publicat un studiu care detaliază modul în care au dezvoltat un instrument de învățare automată care prezice dacă medicamentele pentru imunoterapie împotriva cancerului vor fi eficiente pentru pacienți.

  – Spitalele universitare din Cleveland au desfășurat asistentul virtual al companiei de inteligență artificială Interactions pentru a programa întâlniri, cu scopul de a atenua timpii lungi de așteptare la telefon sau direcțiile greșite accidentale.

  – UMass Amherst, Spitalul Brigham și Femei din Boston și Spitalul General Massachusetts din Boston s-au asociat pentru a dezvolta centrul de tehnologie și inteligență artificială din Massachusetts pentru îngrijirea conectată în îmbătrânire și boala Alzheimer.

  „America nu trebuie niciodată să se oprească”, dar întrebarea este: cine clipește primul? România ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...