Sorin Grindeanu, iar în vizită de lucru… acasă la Timișoara

Majoritatea miniștrilor Transporturilor își încep mandatul prin vizite pe șantierele de drumuri, uitând că acest minister are și alte domenii decât construcția de drumuri, iar noul ministru Sorin Grindeanu nu s-a abătut nici el de la această ”regulă”.

Sorin Grindeanu a făcut prima vizită de lucru de la preluare funcţiei de ministru al Transporturilor, pe şantierul centurii Timişoara-Sud. Adică, în zona sa natală, știut fiind că acesta este din Timișoara.

Acum, la două săptămâni de la prima descălecare de la Timișoara, Sorin Grindeanu ne anunță că azi, 11 decembrie 2021, va face o vizită de verificare a obiectivelor de investiții ce aparțin de Ministerul Transporturilor din județul Timiș și va face o conferință de presă la sediul Prefecturii Timiș.

Ca atare, Grindeanu a revenit acasă la Timișoara în urma unei vizite de lucru ca ministru al Transporturilor, îmbinând astfel utilul, adică Ministerul Transportuilor, cu plăcutul – revenirea acasă lângă familie!

3 COMENTARII

  1. „De la Drulă la Bulă” sau de ce râde iarăși lumea virtuală de Sorin Grindeanu, premierul OUG 13
    Grindeanu a avut miercuri o nouă postare de „gâgă” pe Facebook, arătând că habar n-are despre domeniul pe care îl gestionează.

    Un deputat din Comisia de Transporturi l-a avertizat pe ministru Grindeanu că chiar dacă vor fi bani pentru toate proiectele, vom avea supriza să nu le putem execută pentru că nu vor există suficiente materiale (sunt puține balastiere, de aceea nu va fi suficient prundiș, și nu prea se produce bitum în România) și nici suficientă forță de muncă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...