Sorin Grindeanu și Paul Stănescu n-au avut chef de alegerile de la PSD Buzău

La conferința județeană de alegeri a PSD Buzău, adică în fieful lui Marcel Ciolacu, de ieri, a fost prezentă aproape întreaga conducere a partidului cu două excepții, iar lipsa acestora a lăsat loc la o mulțime de speculații.

Alegerile pentru conducerea organizației județene a PSD Buzău s-au desfășurat ieri în prezența a liderilor PSD Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu, Gabriela Firea și Mihai Tudose, dar și a miniștrilor Marius Budăi, Petre Daea, Adrian Câciu precum și a secretarului general al Guvernului Marian Neacșu.

Însă, surprinzător, la această conferință a uneia dintre cele mai importante organizații PSD au lipsit prim vicepreședintele Sorin Grindeanu și secretarul general Paul Stănescu, ceea ce a lăsat loc la o mulțime de speculații.

În schimb, a fost prezent finul lui Miron Mitrea, președintele CJ Dâmbovița, Cornel Ștefan, și primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu. Așa cum era de așteptat, lider al PSD Buzău a fost ales Lucian Romașcanu, actualul ministru al Culturii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...