SOS la Vatican: Ce mesaj i-a scris Diana Şoşoacă Papei Francisc – VIDEO

Publicat: 01 mart. 2024, 15:11, de Ovidiu Zară, în ACTUALITATE
SOS la Vatican: Ce mesaj i-a scris Diana Şoşoacă Papei Francisc - VIDEO

Senatoarea Diana Iovanovici Şoşoacă loveşte din nou. Aflată în vacanţă în Italia, senatoarea SOS a făcut o escală şi la Vatican. Acolo, Diana Iovanovici Şoşoacă nu s-a întâlnit cu Papa Francisc, dar a simţit nevoia de a-i transmite acestuia un mesaj scris, extrem de dur, în limba italiană.

“DIO NON E VACCINATO! MI SENTI PAPA? LA SENATRICE ROMENA DIANA IOVANOVICI ŞOŞOACĂ”, a scris senatoarea în cartea unde vizitatorii Vaticanului pot lăsa mesaje pentru Suveranul pontif.
Tradus în limba română, mesajul senatoarei către Papei Francisc sună în felul următor: “DUMNEZEU NU E VACCINAT! MĂ AUZI, PAPA? SENATOR ROMAN DIANA IOVANOVICI ŞOŞOACĂ”.
Pentru ca momentul să nu se piardă în eter, în timp ce scria mesajul către Papa Francisc, Diana Iovanovici Şoşoacă a fost filmată “în direct” de jurnalistul Luis Lazarus, care o însoţeşte pe senatoare în Italia. De altfel, acesta a şi postat pe pagina sa de Facebook momentul “istoric”, alături de care a inserat și un mesaj: “Diana Iovanovici Şoşoacă, aflată în vizită la Vatican, i-a lăsat o amintire Papei”.

https://www.facebook.com/reel/777780877576449

Utilizatorii de Facebook au luat peste picior gestul senatoarei: “Urmează Exorcistul partea a treia”

Bineînţeles că postarea lui Luis Lazarus a stârnit o serie de comentarii care mai de care mai ironice.
“O să-i dea lacrimile când o să citească! O mare onoare pentru Papă!”, “I se rupe Papei de acel caieţel”, “îţi dai seama, o să rămână foarte afectat Papa când o să vadă mesajul ăsta! Bineînţeles, dacă-l va citi …”, “Se va cutremura (n.r – Papa) când şi dacă va citi”, “Urmează Exorcistul partea a treia”, “A început cu urlatu’ prin ţări străine”, au fost doar câteva din miile de mesaje ale persoanelor care au vizionat postarea lui Luis Lazarus.

@luis_lazarus

Diana Sosoaca la Vatican ! Mesaj pentru Papa! #foryou #dianasosoaca #fypシ #senator #sosromania #tiktokviral #5pasidebine @Diana Iovanovici-Șoșoacă

♬ original sound – Luis_Lazarus

Carabinierii i-au interzis sa filmeze în afara Vaticanului și senatoarea nu a zis nici “pâs”

De subliniat că înainte de a vizita biserica de la Vatican, senatoarea SOS a stat la coadă ca orice turist. La un moment dat, în goana după audienţă, Diana Iovanovici Şoşoacă a dorit să transmită live momentul pe pagina sa de Facebook, numai că la un moment dat aceasta fost înştiinţată de carabinieri că nu are voie să-i filmeze. Dacă în România cu certitudine că senatoarea SOS ar fi făcut un scandal monstru că i se interzice să facă un live în public, la Vatican aceasta nu a zis nici “pâs” şi a întrerupt imediat transmisiunea în direct.

(Încã!) soţul senatoarei a postat un mesaj care confirmă divorţul de aceasta

Bineînţeles că şi momentul în care senatoarea română a tăcut mâlc când carabinierii i-au interzis să filmeze a stârnit comentariile multor românii, inclusiv a (încă!) soţului ei, Silvestru Şoşoacă.

Acesta a preluat pe pagina sa de Facebook filmarea resepectivă de pe pagina altui utilizator care adăugase şi un comentariu: “Şoşoacă la Italea nu este tare-n clanţă. I s-a zis stop-cadru … s-a conformat! Mucles în occident Ă?”. Totodată, Silvestru Şoşoacă, a ţinut să adauge la postarea preluată şi câteva rânduri: “ adio, Iovanovici – Şoşoacă Diana! Bine ai (re)venit, Diana Macovei!”.

Amalia Bellantoni completează echipa SOS

De subliniat că în periplul său prin Italia, Diana Iovanovici Şoşoacă a fost însoţită de fiica sa, de Luis Lazarus şi iubita sa, Andreea Loulou, dar şi de familia Amaliei Bellantoni, fosta stewardesă care a concurat la show-ul TV “Chefi la cuţite”, iar acum a decis să se implice şi în SOS.