Şoşoacă îi ceartă pe părinţi: Vă omorâţi copiii! Băieţii au ţâţe, că le daţi porcării din hypermarketuri!

Senatoarea Diana Șoșoacă este supărată pe părinții care cumpără alimentare din hypermarketuri, susţinând că aceştia îşi otrăvesc sau chiar „îşi omoară” copiii. 

Senatoarea susţine că aceste produse sunt otrăvitoare şi că, în urma consumului de carne de pui din hypermarketuri, băieţilor le cresc „ţâţe”. Pentru a evita astfel de „incidente”, Șoșoacă le recomandă tuturor părinţilor să cumpere doar alimente „de la ţărani”.

„Ce căutaţi, bă, în hypermarketuri, să vă nenorociţi propria naţie? Să vă omorâţi copiii? Vă întrebaţi de ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri.

Duceţi-vă la ţară şi puneţi oamenii să vă vândă, efectiv, de la ei. Nu există, întotdeauna, de când mă ştiu, am cumpărat de la ţărani. Pe unde mă duceam, îmi identificam pe lângă Bucureşti şi mă duceam şi cumpăram de la ei.

Întotdeauna, de două ori pe an, cumpăr câte un viţel. Jumătate îl păstrez pentru familia mea şi jumătate îl donez. Întotdeauna am ţăranii mei.

Şi soacră-mea acum creşte foarte multe păsări, cât o mai ţine-o Dumnezeu, să-i dea sănătate. Raţă, curcă, găină”, a spus Diana Şoşoacă, conform romaniatv.net.

 

@luis_lazarus

#fy #5pasidebine #dianasosoaca #luislazarus #foryou #viral_video #romania #tiktokviral #video #video #blackout #senator #jurnalist

♬ original sound – Luis_Lazarus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...