SOV: România, cel puțin zece ani de acum încolo, țara va merge în jos (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vîntu vorbește despre România, căreia îi prevede un viitor sumbru, dar și despre războiul din Ucraina, unde crede că americanii au început să-și dorească începutul unui război mondial.

Sorin Ovidiu Vîntu (SOV), de când a ieșit din închisoare, a devenit un personaj foarte activ pe pagina sa de Facebook, unde postează impresii și filmări, apreciate de mii de oameni. În ultimul său videoclip postat pe contul său de socializare, SOV critică actuala guvernare.

”Eu am aplaudat formarea guvernului PSD-PNL, în ideea că se crează stabilitate politică și resursele umane a celor două partide vor reuși să genereze un guvern apt să țină țara asta pe linia de plutire. Mai ales, că după instalare am văzut că ministrul Finanțelor a capitalizat CEC-ul cu o sumă importantă. M-am gândit că acesta are ceva în cap. Îmi pare rău să spun că am aplaudat degeaba. Câteva luni nu am vorbit de actualul guvern. Nicio forță politică separată sau împreună e capabilă să gestioneze această țară. USR s-a dovedit să fie plin de mediocrități și de hoți, PNL și PSD așișderea: mediocrități, hoți și proști. Generație, te anunț cu tristețe, că România, cel puțin zece ani de acum încolo țara va merge în jos. Toată economia europeană se va duce în cap. La noi în țară nu mai e cazul, dar situația e de o tristețe mare”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

SOV: Americanii au început să-și dorească un război mondial

”Cred că toți cei care gândesc, care au o bucățică de creier, știu că marele ticălos în războiul ăsta este America, e statul american. Acesta câștigă și de pe viu și de pe mort. Gaze, vânzări în prostie de armament, și tot bagă bățul prin gard folosind diverși vasali ca să îi irite pe ruși, în speranța că aceștia vor lansa o bombă nucleară. Se pare că americanii au început să își dorească un război mondial, dar care să se desfășoare pe teritoriul Europei. Trebuie să ieșim din NATO, trebuie să ne disociem de America. Trebuie să trăim pe picioarele noastre, pentru că putem. Ce se întâmplă în Ucraina, ar trebui să fie acolo, stabilizat acolo, este foarte posibil să se întindă și asta din cauza americanilor și a vasalilor săi europeni, care nu își dau seama că își destabilizează propriile state. America nu e un imperiu al binelui, al luminii. Conducătorii lor sunt niște ticăloși cinici”, a declarat SOV, pe contul personal de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...