Spania a doborât un nou record al epidemiei de coronavirus

Spania a doborât un nou record al numărului de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Weekend-ul trecut au fost raportate 94.000 de noi cazuri de infectări.

Sâmbătă și duminică Spania a înregistrat un număr de 93.822 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Rata infectărilor din Spnaia este în prezent de 885 de cazuri la 100.000 de locuitori. Vinerea trecută acest indice era de 829 la 100.000 de locuitori, conform Reuters.

Bilanțul total al îmbolnăvirilor cu coronavirus din Spania a ajuns la 2.593.382, iar cel al deceselor a ajuns la 56.208, arată datele Ministerului de Sănătate.

6 COMENTARII

  1. Acquista cocaina in linea Siamo un negozio di droga affidabile e discreto che esamina la fornitura di farmaci stimolanti e antidolorifici elencati come segue, metanfetamina (metamfetamina), cocaina pura, cocaina colombiana, cocaina crack, eroina, polvere di Mdma, anfetamine, percocesi, percosi. Xanax, Molly, Adderall, Oxycontin, Hydrocodone, Oxycodone e molti altri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...