Spațiul aerian a fost închis deasupra Sankt Petersburgului după ce au fost semnalate obiecte zburătoare neidentificate

Autoritățile au închis 200 de kilometri pătrați din spațiul aerian din jurul orașului rusesc Sankt Persburg iar aeroportul local Pulkovo a încetat să mai primească avioane după ce un „obiect zburător neidentificat” a fost observat deasupra orașului.

„Cerul de deasupra Sankt Petersburgului, în zona Pulkovo, este închis din cauza unui obiect necunoscut”, a transmis agenția de presă rusă RIA Novosti.

Informația a fost confirmată și de guvernatorul regiunii: „pe aeroportul din Pulkovo a fost anunțată o întârziere a zborului de până la 12 ore. Aeroportul și serviciile sale funcționează normal.”

Potrivit agenției de știri, avioanele de vânătoare fost ridicate deasupra orașului în vreme ce pe aplicația de monitorizare a traficuluia erian, Flightradar, se vede că avioanele civile nu zboară spre și dinspre Sankt Petersburg.

Conform informațiilor actuale, spațiul aerian de deasupra Sankt Petersburgului este închis până la ora 13:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...