Spectatorii vor putea asista la finala Europa League. Cum va fi posibil

Spectatorii vor putea asista pe 26 mai la finala Europa League de la Gdansk. Decizia vine după ce autorităţile poloneze şi-au dat acordul pentru prezența live a 25 la sută din public, aproximativ 9.500 de fani, după cum a anunţat UEFA.

Echipele prezente în ultimul act al Europa League vor fi cunoscute după returul semifinalelor programate joi seară. Manchester United a trecut cu 6-2 de AS Roma, în timp ce Villareal a învins-o pe Arsenal cu 2-1.

Suporterii veniţi din străinătate vor trebui să se conformeze restricţiilor şi exigenţelor de intrare pe teritoriu în vigoare la data finalei, întrucât nicio excepţie nu va fi acordată. Accesul pe stadion poate include necesitatea de a prezenta o dovadă a vaccinării sau un rezultat negativ la Covid-19″, a anunțat forul european.

Cât costă biletele

UEFA a acordat „2.000 de bilete fiecărei echipe şi pune la vânzare alte 2.000 pe site-ul său până vineri la ora 12:00 GMT, cu preţuri cuprinse între 40 şi 130 de euro. Cele 1.500 de bilete restante vor merge către „comitetul local de organizare, UEFA, federaţii, parteneri comerciali şi difuzori„.

„Biletele nu vor fi vândute conform principiului primul venit, primul servit”. În loc de aceasta, o tragere la sorţi va fi organizată odată ce perioada de candidatură se va încheia”, mai precizează forul continental, care va rambursa tichetele dacă cererea este redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...