Sporul de antenă, considerat nelegal în Sectorul 1. Reacția primarului Clotilde Armand

Primăria Sector 1 va demara toate procedurile legale pentru a recupera sporul de antenă, încasat de angajații Administrației Domeniului Public (ADP) Sector 1 în ultimii patru ani. Anunțul a fost făcut de primarul Clotilde Armand.

Conform acesteia, salariații ar fi încasat vreme de patru ani spor de antenă pentru radiații inexistente.

Într-o postare făcută pe Facebook, edilul citează răspunsul primit de Europa FM de la Autoritatea Națională pentru Administrarea și Reglementarea în Comunicații (A.N.C.O.M.): „numărul de stații (antene) existente la nivelul anului 2016 în locația menționată era mai mic decât cel din prezent, generând un nivel de intensitate a câmpului electromagnetic mai scăzut decât cel actual”.

Pe baza acestei informații, Armand concluzionează că, dacă nivelul actual al radiațiilor nu pune în pericol sănătatea celor de la A.D.P. Sector 1, în 2016, era ca și inexistent.

„Dar în toți acești ani, sporul de antenă a fost cât se poate de real. Și ilegal. În 2016 aceste ”radiații” au fost măsurate de o firmă privată. Concluzie: Primăria Sectorului 1 va demara toate procedurile necesare în vederea recuperării prejudiciului. Am început să măsurăm nivelul frecvențelor din mai multe direcții ale Primăria Sectorului 1 și vom tăia toate aceste sporuri ilegale”, anunță primarul Sector 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...