Squirrel Teeth Trend sau dinții de veveriță la femei, o nouă provocare pe Tik Tok, la care s-au înscris deja mii de oameni GALERIE FOTO

În cazul în care nu știați cum să aveți un look ieșit din comun de Revelion,  pe Tik Tok a apărut o provocare la care au dat deja accept mii de femei – Squirrel Teeth Trend sau dinții de veveriță. Râdem sau nu, dinții de veveriță la femei au devenit deja un trend și sunt lăudați chiar și de vedete foarte mari.

Pe Tik Tok a apărut, recent, o provocare adresată femeilor – să fie deosebite de Revelion și să întâmpine anul 2022 cu un nou look, ieșit din comun – Squirrel Teeth Trend sau dinții de veveriță. Provocarea a fost acceptată, deja, de mii de femei, dar și de copii, din lumea întreagă. Multe deja și-au montat dinții de veveriță sau de iepure și s-au fotografiat, distribuind deja fotografiile și videoclipurile pe rețelele de socializare, altele așteaptă să le prindă Revelionul cu o dantură “mai feminină”.  Hashtag-ul #squirrelteeth are deja peste jumătate de milion de urmăritori.

Lady Gaga: “La școală îmi spuneau dinți de iepure, iar acum sunt o adevărată regină a frumuseții”

Influencerii care au lansat provocarea cu dinții de veveriță  sau de iepure aduc și exemple de celebrități care ar avea acest defect sau, mai nou un atuu, al danturii. Sunt enumerate vedete precum Ariana Grande, Jennifer Laurence, Katie Holmes, Usher sau Kanye West.

Cântăreața americană Lady Gaga, cunoscută pentru ținutele sale excentrice, salută cu entuziasm provocarea de pe Tik Tok, pe care a și promovat-o pe contul său de Twitter. “La școală îmi spuneau dinți de iepure, iar acum sunt o adevărată regină a frumuseții”, a scris Lady Gaga.

Care sunt pașii provocării

  1. Descărcați și creați un cont TikTok.
  2. După ce v-ați configurat contul, căutați  # squirrelteeth
  3. Înregistrați un videoclip cu voi sau faceți mai multe fotografii folosind dinții artificiali
  4. După aceea, scrieți #squirrelteethtrend și încărcați videoclipul pe Tik Tok.

Unghiile cu pastile

Cum de Revelion va trebui să avem o ținută fără cusur și nu se poate fără o manichiură impecabilă, Tik Tok ne ajută și la acest capitol, promovând promovarea unghiilor cu pastile. În Galeria foto puteți vedea un exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...