SRI a dat greş! Nici ei n-au reușit să-l prindă pe Moş Crăciun!

Publicat: 25 dec. 2023, 20:30, de Ovidiu Zară, în Exclusive , ? cititori
SRI a dat greş! Nici ei n-au reușit să-l prindă pe Moş Crăciun!

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a surprins şi anul acesta de Crăciun cu mesajul postat pe pagina de Facebook a instituţiei, care a fost gustat de 4.763 de internauţi.


“Până şi nouă ne scapă” a fost mesajul SRI postat pe Crăciun, acesta fiind însoțit de o fotografie haioasă reprezentând costumaţia lui Moş Crăciun abandonată pe un pod.
Nu este pentru prima oară când SRI postează cu ocazia sărbătorilor diverse mesaje amuzante. De exemplu, anul trecut, pe pagina sa de Facebook, SRI a postat o fotografie cu capul şi lăbuţa unei pisicuţe negre, ascunsă după un zid, iar mesajul care a însoşit fotografia a fost „Să aveţi un an ferit!”.


Anul acesta, cu ocazia zilei Femeii, pe 8 martie, SRI a postat mesajul ”Concediem roboții. Le scapă prea multe”. Gluma, adresată femeilor, a fost savurată de internauți, care au remarcat că într-adevăr femeile nu pot fi egalate când vine vorba de atenția la detalii.


Tot cu ocazia zilei de 8 martie, SRI a postat anii trecuţi mesaje amuzante de genul ”Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”, „Admite, câteodată ele află primele”, ”Vă mulțumim că ne ascultați” sau ”Este un mit că numai elefanții nu uită nimic”.