SRI aduce umor în sărbătoarea Paștelui: Mesaje virale pe rețelele sociale

Publicat: 05 mai 2024, 18:24, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
SRI aduce umor în sărbătoarea Paștelui: Mesaje virale pe rețelele sociale

În ziua de Paște, românii au primit un cadou inedit din partea Serviciului Român de Informații (SRI), care și-a surprins urmăritorii de pe rețelele sociale cu mesaje pline de umor și creativitate. Cu un simț al ironiei bine pus la punct, SRI a transmis pe Facebook și Instagram un mesaj care a stârnit zâmbete și reacții pozitive.

Pe Facebook, mesajul „Nu credem până nu vedem cu ochii noștri” a strâns peste 5.600 de like-uri și peste 450 de distribuiri. O fotografie însoțitoare a surprins un iepure, adăugând un element haios atmosferei pascale.

Pe Instagram, SRI a continuat seria mesajelor amuzante, postând o imagine cu un câine ce purta urechi croșetate în formă de iepure și un coș cu ouă colorate, însoțit de mesajul: „Ciuite sunt mai eficiente”. Această abordare originală a adus un zâmbet pe fețele celor care au văzut postarea.

Nu este prima dată când SRI recurge la astfel de inițiative amuzante. De Ziua Pământului, instituția a surprins publicul cu mesajul „Stingem lumina, dar ținem ochii deschiși”. Astfel, tradiția mesajelor haioase și creative continuă să încânte și să distreze publicul, demonstrând că instituția este deschisă și la aspecte mai puțin formale, chiar și în sărbători.