Stațiunea de pe litoral care a devenit coșmar pentru turiști. Ca să ajungă la plajă trec printre utilaje şi construcţii din fier beton

Litoralul pentru toţi a început. cu stângul. Preţurile sunt mici, dar obstacolele – mari. Ca să ajungă la cazare sau pe plajă, turiştii trebuie să treacă proba răbdării printre utilaje de construcţie şi muncitori. Tot oraşul Constanţa e un şantier, iar în staţiuni sunetul bormaşinilor alungă orice poezie.

Până să ajungă să facă baie în Marea Neagră, turiştii se scaldă întâi în nori de praf. Iar sunetul valurilor e acoperit de huruitul utilajelor. Drumul spre nordul litoralului e un chin, pentru că tot oraşul Constanţa e un şantier. Sunt muncitori la tot pasul, benzi de circulaţie închise, iar maşinile circulă cu 5 kilometri la oră.

Coşmarul nu se termină nici în staţiuni. În Năvodari, e o adevărată aventură să ajungi pe plajă. Turiştii se plimbă printre utilaje şi construcţii din fier beton, iar foşnetul liniştitor al valurilor nici nu se mai aude de bormaşini, conform observatornews.ro.

În perioada 15 mai – 15 septembrie, şantierele ar trebui să fie complet închise, conform legii. Excepție fac lucrărilor aflate deja în derulare, a celor executate cu fonduri externe nerambursabile, a lucrărilor sezoniere, a celor care necesită intervenția urgentă și a lucrărilor care nu aduc atingere activității turistice.

8 COMENTARII

  1. Și la mangalia este la fel, atât timp cât jigodiile de primari șanț puși politic pe funcții nu se va îndrepta nimic spre binele poporului și prosperitate; tara merge spre un dezastru total datorita securiștilor și justiției imbecile ce as fac de cap : eu atât le transmit – sa ne pupe în cur și în pula pote doar asa se vor satura inclusiv dedezastru pricinuit datorita lor

  2. Daca ii lasam sa faca ce vor, vor face. Uitam ca traim cica in democratie si putem boicota, protesta, iesi in strada si lua atitudine impotriva securistilor si lichelelor analfabete care s-au tarsit pe locuri de decizie la stat.

  3. Sunt în Creta în stațiunea Paralia Curna si stam doar pentru ca am prins o cazare mișto si relativ ieftina.
    Aici e mai praf decât în Constanța.
    Aici dacă nu ai masina…nu ai ce sa cauti in statiune decât dacă iti iei cazare pe plaja

  4. Toata lumea se lamentează, toata lumea comenteaza, este pe buna dreptate dezamagita si satula de conditiile de trai din Romania…. dar …. face cineva ceva sa indrepte aceasta stare de lucruri? Nu am vazut pe nimeni sa ia atitudine, si sa fie sustinut de oamenii nemultumiti ca acesti paraziți sa fie indepartati…….. chiar Nimeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...