Ștefania Ferencz părăsește Ministerul Transporturilor și va fi noul Secretar General al Ministerului de Interne

Premierul Florin Cîțu a semnat numirea Stefaniei Ferencz în funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne, iar Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din 18 ianuarie 2021.

Ștefania Ferencz va fi detașată temporar în noua funcție, pentru o perioadă de 6 luni, conform documentului și va lucra din nou cu actualul Ministru de Interne, Lucian Bode.

Ștefania Ferencz a ocupat funcția de secretar general al Ministerului de Transporturi, unde a făcut parte din una dintre cele mai performante echipe din ultimii ani din acest domeniu, în perioada în care funcția de ministru al transporturilor a fost deținută de liberalul Lucian Bode.

În mandatul de ministru al transporturilor, Lucian Bode a reușit printre altele, să lanseze proiecte de aproape 8 miliarde de euro în domeniul infrastructurii rutiere, să deblocheze situația lotului 3 Lugoj – Deva și să deschidă circulația atât pe acest sector de autostradă, cât și pe aproape tot lotul 1 al autostrăzii Sebeș – Turda.

De remarcat și că în toată această perioadă, Lucian Bode nu a reziliat nici un contract, nu a anulat nici o licitație și a făcut tot ceea ce este profesional posibil să continue proiectele de infrastructură necesare României, chiar dacă erau lansate în perioada în care la conducerea Ministerului Transporturilor s-au aflat adversari politici ai PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...