Ștefania Ferencz părăsește Ministerul Transporturilor și va fi noul Secretar General al Ministerului de Interne

Premierul Florin Cîțu a semnat numirea Stefaniei Ferencz în funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne, iar Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din 18 ianuarie 2021.

Ștefania Ferencz va fi detașată temporar în noua funcție, pentru o perioadă de 6 luni, conform documentului și va lucra din nou cu actualul Ministru de Interne, Lucian Bode.

Ștefania Ferencz a ocupat funcția de secretar general al Ministerului de Transporturi, unde a făcut parte din una dintre cele mai performante echipe din ultimii ani din acest domeniu, în perioada în care funcția de ministru al transporturilor a fost deținută de liberalul Lucian Bode.

În mandatul de ministru al transporturilor, Lucian Bode a reușit printre altele, să lanseze proiecte de aproape 8 miliarde de euro în domeniul infrastructurii rutiere, să deblocheze situația lotului 3 Lugoj – Deva și să deschidă circulația atât pe acest sector de autostradă, cât și pe aproape tot lotul 1 al autostrăzii Sebeș – Turda.

De remarcat și că în toată această perioadă, Lucian Bode nu a reziliat nici un contract, nu a anulat nici o licitație și a făcut tot ceea ce este profesional posibil să continue proiectele de infrastructură necesare României, chiar dacă erau lansate în perioada în care la conducerea Ministerului Transporturilor s-au aflat adversari politici ai PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...