Știai că și în România poți cumpăra proprietăți imobiliare și să plătești în criptomonede?

În ultimii ani criptomonedele au devenit una din formele preferate de investiții pentru mulți români. Dar din cauza evenimentelor curente, volatilitatea criptomonedelor precum și a titlurilor de valoare s-a accentuat semnificativ și de aceea specialiștii în economie recomandă celor care vor să stea la adăpost de efectele inflației alegerea unor forme mai sigure de investiție precum proprietățile imobiliare.

Proprietățile imobiliare – cea mai bună investiție pentru Românii care se gândesc la viitor

Proprietățile imobiliare au fost și încă sunt una din cele mai sigure investiții pe care le poți realiza în țara noastră. Apartamentele noi din orașele mari, chiar și cele situate în zone excelente, încă sunt mult mai convenabile în comparație cu alte țări europene, iar pentru faptul că se închiriază scump, iar prețul lor de vânzare crește de la un an la altul, pot fi achiziționate cu succes ca investiții pe termen lung. Iar acum, mai nou, există proprietăți imobiliare și în România pe care le poți plăti cu criptomonede.

Apartamente noi, în Iași, cu plata în criptomonede

În Iași de exemplu, complexul imobiliar Sivco Residence oferă posibilitatea cumpărătorilor săi să cumpere apartamente noi cu plata in criptomoneda Bitcoin. Sivco Residence este unul din cele mai promițătoare proiecte imobiliare noi din regiunea Iașului, din punct de vedere investițional. El este situat pe șoseaua Voinești nr. 58A, cu un acces foarte facil către zona Nicolina Belvedere – Platoul însorit.

Dacă vrei să ajungi simplu și rapid de la Sivco Residence în centrul Iașului, nu trebuie decât să iei unul din mijloacele de transport care opresc la stația situată la doar 350 m de complex sau să faci o scurtă călătorie cu mașina personală. De asemenea, dacă vrei să mergi la cumpărături, poți alege să cumperi tot ce ai nevoie de la unul din supermarketurile din apropiere, de la hypermarketul Kaufland, care își va deschide porțile în curând, amplasat la 600 m de Sivco Residence, de la Iulius Mall – Family Market care nu se află decât la 1.1 km depărtare sau de la Palas Mall, până la care ai de parcurs aproximativ 4 km și jumătate.

Sivco Residence este o alegere ideală și pentru cei care doresc să locuiască aproape de locul de muncă. În vecinătatea complexului Sivco Residence există parcurile industriale 1 și 2 unde în viitorul apropiat se vor crea nenumărate locuri de muncă, dar și multe sedii ale unor companii multinaționale, renumite în domeniul IT. Parcurile industriale 1 și 2 se află la aproximativ 1 km față de Sivco Residence, în timp ce sediile renumitelor multinaționale sunt deschise în apropierea mall-ului Palas – cel mai mare centru comercial din regiunea Moldovei.

Și dacă ești un familist convins și vrei să te muți aici împreună cu cei dragi ai tăi pentru a le oferi un cămin mai bun și mai sigur celor mici, este o inițiativă excelentă deoarece Sivco Residence este un complex cu acces securizat, care dispune și de multe spații verzi unde copii se pot juca pe săturate în aer liber, bucurându-se de natură.

Din acest motiv Sivco Residence reprezintă o alegere extrem de populară în rândul celor care doresc să se mute în apartamente noi în Iași, chiar și cu chirie. Chiriașii din Sivco Residence care locuiesc în apartamente de două camere plătesc între 300 și 350 de euro pe lună în funcție de suprafața apartamentului lor și facilitățile acestuia.

Un proiect imobiliar foarte apreciat în rândul investitorilor

Dacă ai ajuns cu lectura până aici și vrei să investești într-un apartament Sivco Residence ca să-ți pui economiile la adăpost de efectele inflației sau pur și simplu ca să locuiești aici, atunci grăbește-te pentru că din toate blocurile complexului unul este vândut în totalitate, iar pentru 35% din apartamentele altuia s-au încheiat deja contracte de vânzare / cumpărare încă din fața de construcție.

Pe de altă parte, dacă nu reușești să apuci un apartament, vestea bună este faptul că de anul acesta vor începe construcțiile și pentru faza a doua a proiectului, un nou complex Sivco Residence, caracterizat de aceeași înaltă calitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole