Stroe (PNL): Ne dorim evident ca preşedintele Ciucă să meargă la Cotroceni

Publicat: 16 apr. 2024, 07:31, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Stroe (PNL): Ne dorim evident ca preşedintele Ciucă să meargă la Cotroceni

Liberalii îşi doresc evident ca preşedintele Nicolae Ciucă să meargă la Cotroceni, susține purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe. Acesta a venit cu completări, menționând că declarația acestuia nu trebuie să se interpreteze și asta pentru că probabil şi social-democraţii își susţin candidatul lor.

”Am decis de comun acord să suspendăm orice fel de discuţii privind proiectarea viitorului politic, al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, pentru data de 10 iunie. După ce vom epuiza această etapă a alegerilor locale vom putea evident să ne aşezăm la masă şi să discutăm şi despre acest lucru”, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, scrie news.ro.

Ionuț Stroe atrage atenția și susține că prin această declarație nu-și dorește să se interpreteze altceva.

”Noi, liberalii, gândim tot timpul pe termen lung, avem şi dorim să reconfirmăm faptul că preşedintele în această ţară a fost dat de zona de dreapta în cele mai multe dăţi şi ne dorim evident ca preşedintele Ciucă să meargă la Cotroceni. (..) Nu lezăm pe nimeni, să nu se interpreteze că supărăm, lezăm anumite interese. Probabil şi social-democraţii susţin candidatul lor. Noi, în mod evident ne-am dori ca un proiect comun să includă propunerea candidatului Nicolae Ciucă”, a arătat Ionuţ Stroe.

Totodată, liberalul a precizat că ”nu s-a luat încă o decizie nici dacă vor avea un candidat comun”.

”Nu ştiu cât va conta rezultatul alegerilor locale sau europarlamentare, dar în mod evident, orice fel de discuţie o vom avea după această dată. Este firect, este normal, dacă există rezultate bune, să continui un luru bun, ar merge natural o decizie în sensul unei oferte comune la toamnă”, a explicat el.