Studiu: Covid-19 a fost creat în laborator de oamenii de știință chinezi

A apărut un nou studiu care susține că oamenii de știință chinezi au creat Covid-19 într-un laborator din Wuhan. Conform cercetătorilor, chinezii au încercat să își acopere urmele prin versiuni de inginerie inversi ale virusului pentru a face să pară că a evoluat natural din lilieci.

Autorii lucrării, profesorul britanic Angus Dalgleish şi omul de ştiinţă norvegian dr. Birger Sørensen, au scris că au „dovezi de retro-inginerie în China” de un an, dar au fost ignoraţi de academicieni şi reviste importante.

În timp ce analizau eşantioanele COVID-19 anul trecut, în încercarea de a crea un vaccin, Dalgleish şi Sørensen au descoperit „amprente unice” în virus, despre care se spune că ar fi putut apărea doar din crearea într-un laborator.

Dalgleish este profesor de oncologie la Universitatea St George, Londra şi este cunoscut mai ales pentru descoperirea sa în ceea ce priveşte crearea primului „vaccin HIV” funcţional, pentru a trata pacienţii diagnosticaţi şi pentru a le permite să renunţe la medicamente luni de zile. Sørensen, virolog, este preşedintele companiei farmaceutice Immunor, care a dezvoltat un vaccin anti-COVID-19 numit Biovacc-19.

Citește și: Pe urmele virusului: Trei cercetători de la un laborator de virologie din Wuhan s-au îmbolnăvit grav în noiembrie 2019

Covid-19 ar fi fost creat în laboratorul oamenilor de știință chinezi

Articolul, obţinut exclusiv de DailyMail, include acuzaţii de „distrugere deliberată, ascundere sau contaminare a datelor” în laboratoarele din China şi notează tăcerea şi dispariţia oamenilor de ştiinţă din ţara comunistă care s-au pronunţat.

Aceştia au spus că au încercat să-şi publice concluziile, dar au fost respinşi de marile reviste ştiinţifice, care susţineau la acel moment că virusul a fost transmis în mod natural de la lilieci sau alte animale la oameni.

După mai bine de un an, lideri universitari, politicieni şi mass-media au început să se gândească la posibilitatea ca SARS-CoV-2 să fi fost eliberat de la Institutul de Virologie Wuhan din China, un laborator în care experimentele includeau manipularea viruşilor pentru a le creşte infecţiozitatea pentru a fi studiate efectele lor potenţiale asupra oamenilor.

Săptămâna trecută, preşedintele Joe Biden a ordonat comunităţii de informaţii să reexamineze originea virusului, inclusiv teoria accidentelor de laborator.

Citește și: Postările despre teoria coronavirusului scăpat din laborator nu vor mai fi șterse de pe Facebook, anunță platforma

SARS-CoV-2 nu are un strămoş credibil natural

Acum, Dalgleish şi Sørensen au realizat un nou studiu, care concluzionează că „SARS-CoV-2 nu are un strămoş credibil natural” şi că este „dincolo de orice îndoială rezonabilă” că virusul a fost creat prin „manipulare de laborator”.

În lucrarea de 22 de pagini care urmează să fie publicată în revista ştiinţifică Quarterly Review of Biophysics Discovery, oamenii de ştiinţă descriu „analiza criminalistică” de o lună de zile, privind înapoi la experimentele făcute la laboratorul Wuhan între 2002 şi 2019.

Citește și: COVID nu are origine naturală! Ce spune Anthony Fauci

Cercetând prin arhive de reviste şi baze de date, Dalgleish şi Sørensen au prezentat cum oamenii de ştiinţă chinezi, unii care lucrează împreună cu universităţile americane, ar fi construit instrumentele pentru crearea coronavirusului.

„Legile fizicii înseamnă că nu poţi avea patru aminoacizi încărcaţi pozitiv la rând. Singurul mod în care puteţi obţine acest lucru este dacă îl fabricaţi artificial”, a declarat Dalgleish.

Noua lor lucrare spune că aceste caracteristici ale SARS-Cov-2 sunt „amprente unice” care sunt „indicii de manipulare intenţionată” şi că „probabilitatea ca acesta să fie rezultatul proceselor naturale este foarte mică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...