SUA: Grevă cu muncitori și directori, deopotrivă

O grevă națională împotriva mandatelor de vaccinare a început pe 8 noiembrie în SUA și va continua pe perioada zilelor următoare.

Principalului organizator al grevei este Leigh Dundas, avocată specializată în drepturile omului și oratoare, potrivit The Epoch Times. La proteste participă oameni din diverse industrii, precum cea a transporturilor rutiere și a telecomunicațiilor. Angajații din domeniul transporturilor aeriene și feroviare nu au permisiunea federală de a intra în grevă din cauza unei legi adoptate în 1926, numită Railway Labor Act, dar unii și-au exprimat intenția de a protesta în mod anonim. „Mitingul de la Golden Gate Bridge este un moment epic și fără precedent în istorie. Marchează – în seara Zilei Veteranilor – o ieșire în stradă de 4 zile la nivel național, a angajaților de rând de pretutindeni, muncitori și directori, deopotrivă, fără deosebire de rasă, religie sau convingeri, pe care, în ciuda diferențelor lor, îi unește un singur adevăr comun: că mandatele de vaccinare nu-și au locul într-o societate cu adevărat liberă”, a declarat Dundas pentru The Epoch Times. 

NOI suntem guvernul

Toate categoriile sociale… se reunesc pentru acest moment istoric – dorind să transmită, nu doar guvernului nostru, ci și lumii întregi, că mandatele de vaccinare nu vor mai fi tolerate. Că în această țară, NOI suntem guvernul, deoarece părinții noștri fondatori cunoșteau acest adevăr: o națiune cu adevărat liberă este o națiune a poporului, alcătuită din popor și în slujba poporului. Că noi suntem liderii pe care i-am așteptat. Și că data de astăzi marchează ziua în care eliminăm mandatele de vaccinare ca fiind un concept ce nu poate exista într-o societate liberă și că suntem, într-adevăr, doar atât: o societate liberă”, a mai spus Dundas.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole