Subprefectul de Timiș îl critică pe primarul Dominic Fritz: A alarmat Timișoara vorbind de carantinare

Publicat: 23 sept. 2021, 17:15, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Subprefectul de Timiș îl critică pe primarul Dominic Fritz: A alarmat Timișoara vorbind de carantinare
ovidiu-drăgănescu

Primarul Timişoarei nu e de acord cu introducerea carantinei de weekend. Nu mai există nicio diferenţă între vaccinaţi şi cei nevaccinaţi şi riscăm să omorâm economia locală, a spus Dominic Fritz. În replică, subprefectul a spus că edilul s-a grăbit să alarmeze populația și l-a invitat ca, în viitor, să se consulte înainte cu șefii județului.

„Afirmații bombastice de genul carantinarea Timișoarei. Nu se carantinează nicio Timișoară. Carantinarea e o acțiune total diferită de acele restricții care apar uneori în unele localități care trec de o anumită incidență. Restricții pe timpul nopții nu e totuna cu carantinarea. Este și o altă procedură de decizie și un alt fenomen.

Așadar, îi invit pe toți cei care nu cunosc legea să o citească și dacă au nevoie de traducere pot să o găsească inclusiv la oameni apropiați lor”, a declarat subrefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, conform Digi24.

Întrebat dacă se referă la declarațiile primarului Dominic Fritz, subprefectul a răspuns:

„El a alarmat pur și simplu Timișoara vorbind de carantinare, deși putea cel puțin în calitatea sa de președinte al Comitetului Local de Situații de Urgență să dea măcar un telefon înainte. Îmi pare rău că nu a făcut-o. Îl invit de acum să o facă”.