Subprefectul de Timiș îl critică pe primarul Dominic Fritz: A alarmat Timișoara vorbind de carantinare

Primarul Timişoarei nu e de acord cu introducerea carantinei de weekend. Nu mai există nicio diferenţă între vaccinaţi şi cei nevaccinaţi şi riscăm să omorâm economia locală, a spus Dominic Fritz. În replică, subprefectul a spus că edilul s-a grăbit să alarmeze populația și l-a invitat ca, în viitor, să se consulte înainte cu șefii județului.

„Afirmații bombastice de genul carantinarea Timișoarei. Nu se carantinează nicio Timișoară. Carantinarea e o acțiune total diferită de acele restricții care apar uneori în unele localități care trec de o anumită incidență. Restricții pe timpul nopții nu e totuna cu carantinarea. Este și o altă procedură de decizie și un alt fenomen.

Așadar, îi invit pe toți cei care nu cunosc legea să o citească și dacă au nevoie de traducere pot să o găsească inclusiv la oameni apropiați lor”, a declarat subrefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, conform Digi24.

Întrebat dacă se referă la declarațiile primarului Dominic Fritz, subprefectul a răspuns:

„El a alarmat pur și simplu Timișoara vorbind de carantinare, deși putea cel puțin în calitatea sa de președinte al Comitetului Local de Situații de Urgență să dea măcar un telefon înainte. Îmi pare rău că nu a făcut-o. Îl invit de acum să o facă”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...