Sume uriașe: Cât încasează în Vegas cea mai solicitată cântăreață a momentului

Cântăreața britanică Adele va cânta în Las Vegas în fiecare weekend, de acum și până pe 16 aprilie. Acest lucru înseamnă pentru cea mai solicitată cântăreață a momentului și un câștig consistent, nu numai din punct de vedere artistic…

Adele cucerește publicul din Las Vegas, vedeta mondială pregătindu-se de o serie de concerte în orașul cazinourilor. Interpreta va cânta pentru cei care se opresc în celebrul hotel Caesar Palace din Vegas.

Potrivit Daily Mail, vedeta va încasa sume uriașe de bani. Adele va câștiga peste 500.000 de lire sterline pentru fiecare show. Aceasta va locui într-un apartament de lux, care vine la pachet cu un valet, un șofer și un agent de securitate. Cei care vor să o asculte trebuie să scoată din buzunare câte 700 de lire sterline. Cel mai scump bilet costând 9.000 de lire sterline. Artista înregistează un mare succes în ultima vreme și acesta îi prinde bine, deoarece vine pe fondul unor probleme personale.

Ea a recunoscut, acum ceva timp, că se confruntă cu depresii și anxietăți. În plus, divorțul de Simon Konecki după doi ani de căsnicie a afectat-o grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole