Superbet a deschis o agenție de pariuri în City Gate, clădire office din nordul Bucureștiului

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, prezent în peste 1.000 de agenții din țară, a deschis o nouă agenție de pariuri în cadrul proiectului City Gate din Bucureşti, tranzacție intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Cea mai nouă unitate Superbet, de 264 metri pătrați, este a 17-a deschisă în 2021. Proiectul City Gate este amplasat în partea de nord a Bucureştiului, în Piaţa Presei Libere şi include două turnuri de birouri de clasa A cu 18 etaje, certificate LEED Gold, având chiriași precum: Telekom, Rompetrol, E.ON, Chimcomplex, Bank of China.

„Conceptul de agenție Superbet Flagship pune accent pe o nouă experiență oferită clienților, într-un cadru care îmbină plăcerea de a paria și de a socializa cu servicii premium și tehnologii de ultimă generație. Decizia de a contracta locația din City Gate s-a fundamentat pe criterii de selecție specifice unei locații de destinație (poziționare, suprafață, vizibilitate), cu o contribuție semnificativă la succesul acestui proiect care va face tranziția către noua etapa Superbet 2.0”, a explicat Alma Chiriac, Head of Real Estate Superbet.

Superbet este cel mai mare operator de pariuri sportive din România și în primii 30 din lume, potrivit topului anual Power 50 al celor mai importante 50 de companii la nivel internațional. Fondată în 2008 de Sacha Dragic, în prezent Executive Chairman al Grupului Superbet, compania a raportat în 2020 o cifră de afaceri de aproape 300 de milioane de euro.

Cu peste 4.000 de angajați, grupul are operațiuni directe în România și Polonia și birouri în alte șase țări. La nivelul anului 2021, Superbet opera o rețea de aproape 1.000 de agenții la nivel național (80 în Polonia). În anul 2019, compania atrăgea o investiție strategică de 175 de milioane de euro din partea Blackstone Tactical Opportunities (BTO), parte a Grupului Blackstone, fond american de investiții și unul dintre cele mai mari din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...