Surpriză! Dan Boabeș a cumpărat Meridian Taxi

Antreprenorul Dan Boabeş, cunoscut pe piaţa locală pentru implicarea în lansarea mai multor companii – printre care şi furnizorul de servicii de mobilitate CityLink, unde a fost unul dintre fondatori, a achiziționat Meridian Taxi.

„Sunt foarte entuziasmat de acest nou proiect. Consider că voi aduce un aport real asupra serviciilor de transport din București, având la bază experiența de peste 12 ani în proiecte importante de mobilitate (mobile ticketing pentru transport public, Transport Urban, CityLink, Mondo Ride etc) care au folosit sau folosesc tehnologie”, a declarat Boabeș pentru Profit.ro.

Omul de afaceri Dan Boabeș (48 de ani) a fondat companii precum SimPlus, agregator de plăți prin intermediul telefonului mobil, CityLink, furnizor de servicii de car sharing, și proiectul de sănătate mintală și well-being 4mind.ro, iar anul trecut a preluat poziția de country manager la Black Cab, companie care furnizează servicii premium de transport alternativ.

Grupul Meridian, care a inclus până acum și serviciul de taximetrie Meridian Taxi, este deținut de frații Călin și Gheorghiță Bultoc.

Potrivit Profit.ro, firmele din grupul Meridian sunt concentrate pe domeniul auto, cu trei concensiuni specializate în vânzarea de mașini noi Dacia-Renault și service auto în Berceni, Preciziei și Pipera; cu serviciul de taximetrie Meridian Taxi, cumpărat acum de Dan Boabeș, care are un parc auto cu peste 1.000 de mașini; cu trei târguri de mașini second hand, asigurări auto, finanțare auto prin leasing și servicii de închirieri auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...